Live muziek bruiloft

image
Live muziek

Live muziek bruiloft

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Deze bijzondere dag staat geheel in het teken van jullie liefde voor elkaar. Hebben jullie al nagedacht deze te omlijsten met live muziek tijdens de bruiloft? Live muziek, met een repertoire op maat, maakt de trouwceremonie nóg persoonlijker.

Live muziek ceremonie

Eén van de meest bijzondere momenten van de trouwdag is misschien wel de ceremonie. Het bruidspaar maakt een entree, de ringen worden gewisseld en de trouwakte wordt ondertekend. Deze momenten worden nog specialer met live muziek. Sabine stelt, samen met jullie, een repertoire op met nummers die bij jullie passen. Trouwliedjes waar jullie samen wat mee hebben en die jullie verhaal vertelt. Dit alles voor een onvergetelijke dag!

image
image

Bijzondere momenten voor live muziek

De trouwceremonie bestaat uit verschillende momenten. Bij ieder moment horen weer andere, passende trouwliedjes. Op de volgende momenten kun je kiezen voor live muziek tijdens de ceremonie:

  • Voor aanvang van de ceremonie
  • Bij binnenkomst van de bruid en/of het bruidspaar.
  • Bij het weggeven van de bruid.
  • Na het geven van het ‘’ja-woord’’.
  • Tijdens het wisselen van de ringen.
  • Tijdens het tekenen van de trouwakte.
  • Het afsluiten van de trouwceremonie.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Het belangrijkste van alles is dat de muziek en de momenten waarop de live muziek wordt gespeeld bij jullie past. Jullie bruiloft wordt een dag om nooit meer te vergeten.

Live muziek ceremonie afgestemd op jullie wensen

Iedere bruiloft is uniek. Daarom maken wij voor ieder optreden, geheel naar jullie behoefte, een repertoire op maat. We bespreken samen met jullie, het aanstaande bruidspaar, de wensen met
betrekking tot de muziekkeuze. Dit kunnen akoestische nummers zijn, intieme liedjes of ‘’golden oldies’’ en vette danceclassics tijdens
het bruiloftsfeest. Hierbij kijken we ook op welke momenten de live muziek kan worden ingepast.

Volledig verzorgde live muziek ceremonie

Een optreden van Sabine is compleet verzorgd met een eigen, vaste geluidsman, lichtinstallatie en optioneel rookmachine. Voor toespraken, speeches of presentaties tijdens het evenement is onze geluidsinstallatie inclusief 2 extra microfoons beschikbaar.

Jazzylicous repetoire, zing ik het liefste

Ieder optreden is uniek. Daarom maken wij voor ieder optreden een offerte op maat.

Je kunt je offerte aanvragen via het contactformulier. Liever even bellen?
Dat kan op +31 6 14 83 43 32