Live uitvaartmuziek

image
Live muziek

Live uitvaartmuziek

Waar woorden soms tekort komen, biedt live muziek troost. Uitvaartmuziek is een belangrijk onderdeel van de uitvaartdienst. Het raakt en verbindt. Tegelijkertijd kan live uitvaartmuziek helpen om emoties een plek te geven tijdens de uitvaart. Belangrijke en mooie herinneringen zijn vaak gekoppeld aan bepaalde nummers. Deze nummers live ten gehore brengen zorgt voor een serene sfeer, waarin ruimte is voor emoties en herinneringen. Maar ook om waardig afscheid te nemen van de overledene.

Live muziek tijdens de uitvaart

Een uitvaartdienst bestaat uit veel verschillende momenten. Bij ieder moment horen weer andere, passende nummers. Dit kunnen nummers zijn waar de persoon graag naar luisterde, of waar de familie fijne herinneringen aan heeft. Op welke momenten de live uitvaartmuziek wordt gebracht, hangt natuurlijk van jouw wensen af. Sabine stelt, samen met jullie, een repertoire samen die de nabestaanden troost biedt. Live uitvaartmuziek kan waardevol zijn op de volgende momenten:

  • Bij binnenkomst van de nabestaanden.
  • Bij aanvang van de uitvaartdienst, crematie of begrafenis.
  • Gedurende de plechtigheid.
  • Bij het verlaten van de uitvaartlocatie.
  • Bij de teraardebestelling.
  • Tijdens het condoleren (als live achtergrondmuziek).
image
image

Live uitvaartmuziek afgestemd op jouw wensen

Iedere uitvaartdienst is uniek. Daarom maken wij, geheel naar jouw behoefte, een repertoire op maat. We bespreken samen met de familie en/of uitvaartverzorger de wensen met betrekking tot de muziekkeuze. Hierbij kijken we ook op welke momenten binnen de plechtigheid de live uitvaartmuziek kan worden ingepast. Sabine zorgt voor haar eigen geluidsinstallatie en heeft een vaste geluidstechnicus.

Jazzylicous repetoire, zing ik het liefste

Ieder optreden is uniek. Daarom maken wij voor ieder optreden een offerte op maat.

Je kunt je offerte aanvragen via het contactformulier. Liever even bellen?
Dat kan op +31 6 14 83 43 32