Live muziek bedrijfsfeest

image
Live muziek

Live muziek bedrijfsfeest

Niks leuker dan met collega’s, directieleden, bestuurders of klanten successen of een jubileum te vieren. Sabine komt graag langs om iedereen op de dansvloer te krijgen of om op de achtergrond te zorgen voor muzikale aankleding. Sabine past naar de gelegenheid en in samenspraak het repertoire aan. Een collega die met pensioen gaat, vraagt uiteraard andere muziek dan een spetterend kerstfeest.

Live achtergrondmuziek

Staat er binnenkort een bedrijfsborrel gepland? Maak deze nog sfeervoller met live achtergrondmuziek. Sabine speelt haar nummers in een easy-listening stijl. Oftewel; nummers met een prettig geluidsvolume. Collega’s die met elkaar willen praten kunnen elkaar goed kunnen verstaan. Gasten die niet in gesprek zijn kunnen genieten van de live achtergrondmuziek. Wil je de borrel openen met een toespraak of presentatie? Sabine verzorgt naast live achtergrondmuziek ook extra versterking.

image
image

Live muziek afgestemd op jouw wensen

Kies je voor een live muziek bedrijfsfeest? Dan kun je het volgende verwachten:

  • Live muziek die past bij de gelegenheid
  • Extra microfoons voor toespraken en presentaties (op aanvraag)
  • Een op maat gemaakt repertoire
  • Licht
  • Rookmachine (op aanvraag)
  • Live muziek voor iedere gelegenheid: bedrijfsjubileum, bedrijfsfeest, afscheid collega, vrijdagmiddagborrel, kerstborrel of nieuwjaarsreceptie

Boek Nu

Jazzylicous repetoire, zing ik het liefste

Ieder optreden is uniek. Daarom maken wij voor ieder optreden een offerte op maat.

Je kunt je offerte aanvragen via het contactformulier. Liever even bellen?
Dat kan op +31 6 14 83 43 32