Huiskamer- & tuinconcert

image
Live muziek

Huiskamer- & tuinconcert

Live muziek in een intieme setting? Dat creëer je met een tuin- of huiskamerconcert. De kleinschalige opzet van deze concerten zorgt voor een andere sfeer dan bij grote(re) optredens. Een huiskamer- of tuinconcert is een mooie ervaring op een feestje of om een speciale gelegenheid te vieren.

Een huiskamerconcert: wat is het?

Een huiskamerconcert is, zoals de naam al doet vermoeden, een intiem concert in de huiskamer. Tijdens een dergelijk concert komt Sabine echt bij jou in de huiskamer live muziek spelen. Is het lekker weer? Dan kun je er ook voor kiezen om een tuinconcert te organiseren. Genieten van de mooie klanken van live muziek tijdens een zwoele zomeravond. Dat is nog eens een unieke ervaring!
image
image

Live muziek in intieme setting

Er zijn verschillende gelegenheden om een tuin- of huiskamerconcert te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan verjaardagen, jubilea, een pensioen, huwelijksaanzoeken, een babyshower of om iemand in het zonnetje te zetten. Het repertoire wordt, samen met jou, afgestemd. Je kunt nummers kiezen uit het vaste repertoire of verzoeknummers aandragen.

Huiskamerconcert volledig afgestemd op jouw wensen

  • Repertoire op maat.
  • Extra microfoon voor speeches of toespraken.
  • Een unieke ervaring voor jou én jouw dierbaren.
  • Live muziek in een intieme sfeer.
  • Compleet verzorgd incl. eigen geluidsinstallatie.
  • Geluidsopname (op aanvraag)

Huiskamerconcert als verrassing

Wil je iemand op een originele manier verrassen? Specialer kan haast niet: een persoonlijk tuin- of huiskamerconcert. Het concert kun je zelf helemaal naar wens samenstellen. Vind je het moeilijk om liedjes uit te kiezen? Geen probleem. Sabine helpt je graag om dit persoonlijke cadeau samen te stellen.
 Indien gewenst kunnen we zelfs een geluidsopname maken, zodat je het optreden later kunt terugluisteren. Zo geef je iemand een mooie, unieke ervaring om nog lang op terug te kijken (of luisteren… ;-)).

Jazzylicous repetoire, zing ik het liefste

Ieder optreden is uniek. Daarom maken wij voor ieder optreden een offerte op maat.

Je kunt je offerte aanvragen via het contactformulier. Liever even bellen?
Dat kan op +31 6 14 83 43 32